X
Blogs -

English blogs | Dijkshoorn Euromovers

Verhuizen naar Zürich

Verhuizen naar Zürich

Zürich is het economische centrum van Zwitserland. Zwitserland is aantrekkelijk voor buitenlandse ondernemers en investeerders. Zwitserland ligt centraal in Europa en heeft daarmee dus een gunstige ligging.

In Zwitserland is er een stabiel politiek klimaat en een stabiele economie. Ook behoort Zwitserland tot de landen met de minste criminaliteit ter wereld. Gaat u in Zürich wonen? Dan wilt u zich vast graag snel thuis voelen in uw nieuwe omgeving.

Algemene informatie:

Zürich is gelegen aan het noordwestelijke uiteinde van het meer van Zürich. Zürich heeft ruim 400.000 inwoners. Van de inwoners in Zürich is er 30% niet van Zwitserse afkomst. De bevolking telt 170 nationaliteiten. De Duitsers, Fransen en Italianen zijn de grootste bevolkingsgroepen in Zürich. Bezienswaardigheden in Zürich zijn o.a. de kerken Grossmünster en Fraumünster. De kerken hebben. vijf glas-in-loodramen van Marc Chagall. De Hardturm is het oudste gebouw van Zürich.

Woningen in Zürich:

Het kopen van een woning in Zürich wordt steeds populairder. Het kopen van een woning is erg duur en er is een beperkte beschikbaarheid van koophuizen. Hierdoor huren de meeste inwoners van Zürich een woning. Wil je gaan verhuizen naar Zürich? Dan kun je via onderstaande website woningen vinden:

Andere blogs over Zwitserland:

Deel dit artikel:

Theme picker

Most popular blogs

Theme picker

10

Quirina Kolff

Super moving company! 100% Recommended! Perfect communication, professional, friendly, punctual. Packing and emptying in 3 hours done by 4 top guys. I look forward to the arrival of my belongings in the USA. Thanks Dijkshoorn Euromovers you are top! 5 Star company.

Tailor-made quotation

Price indication