X
Blogs -
De 10 verhuistips van Hans & Hans

De 10 verhuistips van Hans & Hans

 

Bij  een verhuizing komt erg veel kijken. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Dijkshoorn Euromovers is een Erkende Verhuizer. Wij hebben veel ervaring en weten alles rondom een verhuizing. Daarom hebben Hans & Hans 10 tips voor u op een rijtje gezet.

Kijk ook bij;

Tip 1: DIJKSHOORN EUROMOVERS.
Bespaar je zelf tijd en stress en schakel Dijkshoorn Euromovers in. Dijkshoorn Euromovers is een Erkende Verhuizer en heeft al ruim 65 jaar ervaring in de verhuisbranche.

Tip 2: BEGIN TIJDIG.
Begin tijdig met het opruimen en weggooien van uw spullen. Zodra u de verhuisdozen krijgt kunt u beginnen met het inpakken van uw inboedel. Pak elke dag een aantal dozen in. Wilt u het inpakken van verhuisdozen door Dijkshoorn Euromovers laten doen? Geen probleem! Wij doen het dagelijks en hebben ervaring in het inpakken van verhuisdozen.

Tip 3: ORGANISATIE.
Pak elke kamer afzonderlijk in. Gebruik voor elke kamer aparte dozen. Wanneer u de dozen weer gaat uitpakken komt op deze manier alles weer in de juiste kamer terecht. Geef elke doos een sticker. Duid aan naar welke kamer de dozen gebracht moeten worden. Maak per kamer een lijst van de dozen en noteer ook het totaal aantal dozen. Zorg dat je veelgebruikte spullen snel kunt terugvinden door op de dozen te schrijven wat er in zit.

Tip 4: DOZEN OPVULLEN.
Vul onvolledige dozen met vulmateriaal. Dozen kunt u ook opvullen met kledingstukken of handdoeken. Zorg ervoor dat je voldoende vulmateriaal hebt, zodat de inhoud van de doos niet kan verschuiven. Sluit alle dozen goed en vouw ze dicht. Zorg dat de dozen het gewicht kunnen dragen.

TIP 5: HANGENDE KLEDING.
Besteed niet teveel aandacht aan uw hangende kleding. Op de dag van de verhuizing komen wij met garderobeboxen. U kunt de hangende kleding vanuit uw kledingkast overhangen in de garderobeboxen.

TIP 6: GLAS EN SERVIES
Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in papier en stop ze in (kleine) dozen. Gebruik kleren of handdoeken om ze in tegen schokken te beschermen. De zwaardere spullen (borden) moeten onderaan in de doos. Rol tafelzilver in keukenrolpapier. Zet flessen altijd rechtop in verhuisdozen en pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Geef op de dozen aan dat er breekbare spullen in zitten. U kunt ook gebruik maken van de in- en uitpakservice, wanneer u de verhuisdozen zelf wilt inpakken kunt u Dijkshoorn Euromovers ook alleen het glas en servies laten inpakken.

TIP 7: PC, TV EN OVERIGE ELEKTRONISCHE APPARATEN.
Verpak waardevolle elektronische apparaten in hun originele verpakking als u deze nog hebt. Anders kunt u gebruik maken van de TV en Desktop boxen van Dijkshoorn Euromovers. Overige elektronische apparaten kunnen vervoerd worden in dozen. Wikkel het voorwerp in een deken of een laken en doe extra beschermende vulling in de dozen. Pak snoeren apart in en geef aan waarvoor ze dienen. Doe de snoeren in een plastic zak.

TIP 8: MAAK EEN HANDTAS
Op de verhuisdag zitten al uw spullen in dozen en worden ze verhuisd door Dijkshoorn Euromovers. Het is niet handig als u spullen nodig heeft op de verhuisdag en u er vervolgens niet bij kan. Maak daarom voor de verhuizing een tas met belangrijke spullen. Spullen die in de tas kunnen zitten zijn bv. sleutels, papieren, toiletspullen of andere zaken die u bij de hand wilt hebben.

Tip 9: WIJZIG OP TIJD JE ADRES
Het is van belang om jou adres op tijd te wijzigen. U kunt uw verhuizing persoonlijk of schriftelijk doorgeven aan de gemeente waar u gaat wonen. De gemeente past uw adres daarna aan in de Basisregistratie Personen (BRP). Een verhuizing binnen dezelfde gemeente kunt u soms ook digitaal doorgeven. U moet uw verhuizing doorgeven binnen vier weken vóór of uiterlijk vijf dagen nadat uw adres verandert.

TIP 10: PLANNEN
Om stress en tijdsnood te voorkomen is een goede planning erg belangrijk. Plan alles van tevoren goed in om uw verhuizing goed te laten verlopen. Plannen, plannen, plannen!

Deel dit artikel:

Meest gelezen blogs

Offerte op maat

Prijsindicatie

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.