X
Blogs -
De veiligste landen voor expats

De veiligste landen voor expats

In het buitenland wonen kan een fantastisch avontuur zijn – maar niet elk land is even veilig. Voordat je de grote stap waagt, is het misschien geen slecht idee om te kijken welke landen veilig zijn

 

Uit een enquête van InterNations, een wereldwijd netwerk van expats en ondernemers, is een lijst voortgekomen van elf landen die het veiligst zouden zijn. InterNations vroeg ruim 14.000 leden om hun mening. Ze gaven 43 aspecten van hun leven een cijfer van 1 tot 7. De deelnemers vertegenwoordigen 174 nationaliteiten en wonen in 191 verschillende landen of gebieden. Enkele landen schitteren door hun afwezigheid, zoals België, Nederland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Ook de Verenigde Staten ontbreekt.

 

De veiligste landen voor expats:

 1. Luxemburg
 2. Singapore
 3. Japan
 4. Canada
 5. Malta
 6. Zwitserland
 7. Noorwegen
 8. Nieuw-Zeeland
 9. Finland
 10. Taiwan
 11. Oman

Dijkshoorn Euromovers heeft een speciale service voor expats. Deze service gaat verder dan alleen verhuizen. Dijkshoorn Euromovers biedt assistentie met het inpakken en wij verzorgen gespecialiseerd vervoer. U hoeft zich geen zorgen te maken over douaneformaliteiten, dat regelt Dijkshoorn Euromovers. 

Bron:  Metro

Deel dit artikel:

Meest gelezen blogs

Offerte op maat

Prijsindicatie

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.