X
Blogs -
Duurzaam verhuizen

Duurzaam verhuizen

Dijkshoorn Euromovers voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dijkshoorn Euromovers wilt de klant altijd verantwoord verhuizen en denkt aan de veiligheid, jouw inboedel en het milieu.

Milieubewust

Dijkshoorn Euromovers voldoet aan de norm ISO 14001. Deze norm is een internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem die werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Met behulp van het milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. Dijkshoorn Euromovers is milieubewust in het aanschaffen van aankopen. Dijkshoorn Euromovers schaft alleen producten aan van bedrijven die voorloper zijn op het gebied van milieu besparende uitvindingen.

CO2 neutraal

Omdat we zowel u als de volgende generaties een zorgeloze verhuizing willen bezorgen, verhuist u met Dijkshoorn Euromovers CO2 neutraal. Dit betekent dat we de CO2 uitstoot die tijdens uw inboedelverhuizing wordt geproduceerd, compenseren.

Een duurzame klant

Wanneer u verhuist met Dijkshoorn Euromovers bent u al duurzaam bezig. U kunt zelf ook letten op een aantal zaken tijdens uw verhuizing. Sommige huishoudelijke apparatuur wilt u waarschijnlijk niet meenemen naar uw nieuwe woning. Gooi deze huishoudelijke apparaten niet weg.  Veel apparatuur bevat delen die gerecycled kunnen worden. Denk aan drogers, koelkasten en tv’s. Gooi je dit soort apparatuur in de container dan kunnen er schadelijke stoffen vrijkomen. Veel gemeentes beschikken over een recycle centrum waar je huishoudelijke apparaten kunt inleveren. Als alternatief kun je zelf online je spullen verkopen, als ze nog goed zijn, of je kunt ze gratis weggeven.

Tijdens het schoonmaken van uw nieuwe woning kunt u ook rekening houden met duurzaamheid. Wij raden het aan om te kiezen voor schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn. Met groene zeep, natuurazijn en soda kunt u al veel schoonmaken Het is ook goed om te weten dat biologische reinigingsmiddelen niet zo slecht zijn voor uw gezondheid als chemische reinigingsproducten.

Deel dit artikel:

Meest gelezen blogs

Offerte op maat

Prijsindicatie

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.