X
Blogs -
Verzekeringen bij het verhuizen

Verzekeringen bij het verhuizen

Als u uw binnenlandse verhuizing laat uitvoeren door Dijkshoorn Euromovers, dan bent u verzekerd door het Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers. Het Garantiecertificaat biedt u een aantal unieke garanties.

De zekerheden van het Garantiecertificaat

Uw (particuliere) inboedel is bij ons op basis van nieuwwaarde standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000. Wij kunnen deze standaard dekking voor u verhogen naar de dekking die u wenst. De verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden. 

Verhuisgarantie

Dankzij het garantiecertificaat, bent u er zeker van dat uw verhuizing te allen tijden doorgaat. Dat is zelfs het geval bij calamiteiten of een faillissement van het verhuisbedrijf. Wanneer uw verhuizing om welke reden dan ook niet door kan gaan, regelt de Organisatie van Erkende Verhuizers dat een andere Erkende Verhuizer uw verhuizing alsnog uitvoert. Ondanks dat er bij Dijkshoorn Euromovers nog nooit een verhuizing niet door kon gaan, is dit toch een prettige gedachte!

Aanbetalingsgarantie

In sommige gevallen kan Dijkshoorn Euromovers u vragen om een aanbetaling. Wanneer u een aanbetaling doet, is deze aanbetaling verzekerd via het Garantiecertificaat. Bij faillissement of surséance van betaling van uw Erkende Verhuizer staat de Organisatie voor Erkende Verhuizers garant voor uw aanbetaling. De Organisatie van Erkende Verhuizers garandeert uw aanbetaling tot maximaal 25% en €1.000.

Deel dit artikel:

Meest gelezen blogs

Offerte op maat

Prijsindicatie

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.