X
Blogs -

Blogs | Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen

Dijkshoorn Euromovers enthousiast gebruiker Scanalytic by Roldo Rent

Dijkshoorn Euromovers enthousiast gebruiker Scanalytic by Roldo Rent

Scanalytic by Roldo Rent Sinds jaar en dag houdt Roldo Rent BV uit Ermelo zich bezig met de verhuur van professioneel, duurzaam verhuismateriaal. Met een twintigtal depots in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is het bedrijf prima op de hoogte met wat er binnen de Europese verhuismarkt speelt. “We volgen de logistieke ontwikkelingen en processen op de voet”, aldus directeur Gerard Geijtenbeek. “Roldo Rent wil meer zijn dan een partij zijn waar verhuizers en logistieke managers terecht kunnen voor de huur en inzet van verpakkings- en transportmateriaal. We willen dat onze dienstverlening naadloos aansluit bij die van onze klanten; we willen onze klanten ontzorgen. Om die reden hebben we een oplossing ontwikkeld voor het materiaalbeheer tijdens transporten: Scanalytic.”

Risicobeheer

Gerard vervolgt: “Met Scanalytic bieden we een slimme, digitale toepassing die het beheer van materialen sterk vereenvoudigt. In de hele verhuisbranche, maar bij instanties als ziekenhuizen, apothekers, zorginstellingen, musea en bibliotheken zien we dat logistieke managers kampen met de vraag hoe zij hun logistieke proces zo inzichtelijk mogelijk kunnen inrichten. Onderweg kan er immers zoveel mis gaan. Afleveren van onjuiste materialen of aantallen, verkeerde afleverlocaties, diefstal en vermissingen. Met Scanalytic kunnen dit soort risico’s prima in de hand gehouden worden, omdat alle materialen worden gekenmerkt met een digitaal herkenbaar en traceerbaar identiek nummer.”

Direct online inzicht

“Met het webportal van Scanalytic kan het materiaalbeheer op projectniveau gevolgd en beheerd worden. De toepassing toont exact welke en hoeveel materialen er voor het bewuste project zijn vrijgegeven. Met de handscanner kunnen snel magazijntellingen plaatsvinden. Scanalytic biedt volledig en direct toegankelijk online inzicht in materialen, voorraden en hun locatie. Naast tijdwinst en verliesreductie zijn er nog meer voordelen te noemen. Zo kunnen lastige discussies of klachten over onjuiste verwerking in de administratie of ontbrekende materialen worden voorkomen, omdat de facturering aantoonbaar op correcte wijze plaatsvindt. En dit draagt vervolgens weer bij aan een positieve, betrouwbare en professionele beeldvorming van onze relaties.”

“Scanalytic maakt het projectbeheer voor ons overzichtelijk en transparant”

Hans Schumacher van Dijkshoorn Euromovers is een enthousiaste gebruiker van Scanalytic. “Met deze applicatie hebben wij een prima toepassing in handen die ons een goed overzicht biedt van de materialen die bij onze relaties staan. Het beheer van deze materialen is hierdoor sterk vereenvoudigd. Vermissingen zijn vrijwel tot nul gereduceerd en onze mensen gaan heel bewust met de materialen om. Ook is het bijzonder prettig om geen discussies meer te hoeven voeren met klanten over de facturatie, omdat de routing en de administratie van de materialen aantoonbaar zijn.”

Deel dit artikel:

Theme picker

Andere blogs

Theme picker

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.

Offerte op maat

Prijsindicatie