X
Blogs -

Blogs | Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen

Dijkshoorn Euromovers is "the new Gateway to Europe"

Dijkshoorn Euromovers is "the new Gateway to Europe"

Verhuisbedrijf Dijkshoorn Euromovers is de partner voor internationale verhuizingen.

Wij zijn de nieuwe Gateway to Europe. Dijkshoorn Euromovers is gevestigd in de haven van Rotterdam, het grootste haven- en industriecomplex van Europa. We hebben goede verbindingen binnen Europa en rijden al meer dan 65 jaar wekelijks naar diverse Europese bestemmingen. Goederen kunnen onbeperkt worden opgeslagen in het douane-entrepot zonder dat er documenten nodig zijn.

De kwaliteit van onze verhuizingen wordt gegarandeerd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is gekwalificeerd als erkend verhuizer en erkend projectverhuizer (EPV). Daarnaast wordt de kwaliteit gegarandeerd door het ISO 9001 certificaat en de veiligheid gegarandeerd door VCA*. Ook beschikken wij over het FAIMPLUS certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche. 

Deel dit artikel:

Theme picker

Andere blogs

Theme picker

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.

Offerte op maat

Prijsindicatie