X
Blogs -

Blogs | Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen

Dijkshoorn Euromovers tekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Dijkshoorn Euromovers tekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op 24 juni 2019 ondertekende Denis Zonneveld namens ons bedrijf de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Het ondertekenen van deze Code is belangrijk voor ons bedrijf. Wij maken ermee duidelijk dat wij staan voor kwaliteit én een goed sociaal beleid. En daar zijn we trots op!

Deze code doet een moreel appèl op opdrachtgevers, opdrachtnemers, inleners, vakbonden en tussenpersonen om sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren. Daarmee geeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag een impuls aan de verbetering van het uitbestedings- en inleningsbeleid in Nederland. Ze maakt duidelijk wat gewenst marktgedrag is en biedt partijen een concrete leidraad hoe te handelen om daarmee naast de sociale ook de zakelijke opbrengst te realiseren.

Wil je meer lezen over de Code? Kijk op www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard ook bij je manager terecht.

Deel dit artikel:

Theme picker

Andere blogs

Theme picker

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.

Offerte op maat

Prijsindicatie