X
Blogs -

Blogs | Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen

Ik ga verhuizen, wat moet ik doen?

Ik ga verhuizen, wat moet ik doen?

Verhuizen doe je niet elke dag! Bij een verhuizing wil je dat alles zonder zorgen verloopt. Er moet veel gebeuren maar wat moet je nu precies allemaal doen? Het is handig om gebruik te maken van een checklist als je gaat verhuizen, in zo’n checklist hebben wij alles voor je op een rijtje gezet. Op deze manier weet je wat er allemaal moet gebeuren in de aanloop naar de verhuizing.


Hoe kom aan ik aan de checklist voor verhuizen?

Wij hebben een handige checklist voor je gemaakt! Bij een vrijblijvend taxatiebezoek krijg je van één van onze taxateurs een handige checklist. Deze checklist kun je ook hier lezen.

Wat moet ik allemaal regelen voor het verhuizen?

De verhuizing begint natuurlijk met de offerte aanvraag bij Dijkshoorn Euromovers. Nadat je contact heb gehad en er een taxatiebezoek is ingepland zijn er nog genoeg zaken die er geregeld moeten worden. TV, internet en telefooncontacten moeten opgezegd worden, er moet een nieuwe school voor kinderen worden gezocht, de nieuwe woning moet ingericht worden etc. etc. In de checklist staan alle zaken die voor de verhuizing geregeld moeten worden overzichtelijk weergeven.

Hoe moet ik de verhuizing gaan regelen?

Bij de verhuizing komt erg veel kijken. Er zijn veel zaken waar rekening mee moet worden gehouden! Wij hebben een aantal tips hoe je de verhuizing kan gaan regelen. De taxateurs Hans & Hans hebben een aantal verhuistips voor hoe het allemaal makkelijker geregeld kan worden. Bekijk hier de verhuistips van Hans & Hans. Het is natuurlijk ook handig om te bekijken wat alle andere mensen die ooit verhuisd zijn al verkeerd hebben gedaan. Lees hier de blog met de 7 meest gemaakte fouten tijdens een verhuizing.

Deel dit artikel:

Theme picker

Andere blogs

Theme picker

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.

Offerte op maat

Prijsindicatie