X
Blogs -

Blogs | Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen

Inpakinstructies

Inpakinstructies

 
Veel mensen pakken de verhuisdozen zelf in. Het inpakken bestaat uit het vullen van de verhuisdozen met alle losse spullen die aanwezig zijn in kasten en het huis. Het inpakken kost erg veel tijd, waardoor u dagen en soms weken van tevoren tussen de verhuisdozen moet leven. De inpak werkzaamheden kunnen door onze ervaren verhuizers vaak binnen een dag worden uitgevoerd. Goed inpakken vereist inzicht, snelheid en kwaliteit. Om uw verhuizing ordelijk te laten verlopen willen wij u de inpakinstructies met u delen. 

 

Pak zoveel mogelijk in verhuisboxen voor bescherming en handeling.

 1. Plak de boxen niet dicht. Maar vouw ze dicht zoals aangegeven op de box.
 2. Pak de boxen zo vol dat ze nog goed hanteerbaar blijven ca. 15 kg.
 3. Boxen met boeken half vullen en afvullen met lichte spullen (bijv.linnengoed).
 4. Zorg er voor dat de boxen stapelbaar zijn, als het niet anders kan, houdt dan de bovenzijde opengevouwen.
 5. Verzamel spullen, die niet in een gesloten verhuisbox kunnen, bij elkaar.
 6. Plak op elke doos één stickers en schrijf daarop de bestemming in uw nieuwe woning (bijv. berging, zolder of keuken etc.) en de inhoud.
 7. Ook grote planten of plantenbakken, schilderijen, posters en dergelijke voorzien van een sticker met de bestemming in het nieuwe huis.
 8. Breekbare spullen luchtig inpakken met bijgeleverde pakpapier. Borden en schalen op zijn kant onderin de doos, kopjes en glazen hier bovenop en afvullen met bijv. hand- en theedoeken e.d.
 9. Schilderijen en posters die niet in een verhuisbox passen bij elkaar zetten. Op de dag van de verhuizing zullen ze door onze medewerkers in een schilderijenbox worden geplaatst.
 10. Ook garderobeboxen voor hangende kleding worden op de verhuisdag mee gebracht en worden door u gevuld en leeggehaald.
 11. Eventuele tekorten van verhuisboxen e.d. s.v.p. tijdig aan ons door geven.
 12. Na de verhuizing de boxen weer plat maken. Als alle boxen leeg zijn kunt u ons bellen en een afspraak  maken om deze te komen ophalen.  Gelieve de verhuisboxen binnen 1 maand na verhuisdatum retour.  
 13. Licht uw (nieuwe) buren op tijd in wanneer er verhuisd gaat worden zodat wij gebruik kunnen maken van parkeerplaatsen en/of de lift.
 14. A.u.b. licht punten in takt houden ( zeker in de donkere maanden ).
 15. Indien u zelf de- en monteert alle spijkers, schroeven, pennen en
 16. duveltjes (i.v.m. veiligheid en beschadigen) verwijderen en bij elkaar houden in zakje of doosje.    

Dijkshoorn Euromovers heeft ook een inpakservice. Met deze inpakservice worden u goederen met de grootste zorg verpakt door de ervaren verhuizers van Dijkshoorn Euromovers. Wij helpen u met het op rustige wijze inpakken van de stevige verhuisdozen maar ook met het uitpakken, indien gewenst.

 

Deel dit artikel:

Theme picker

Andere blogs

Theme picker

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.

Offerte op maat

Prijsindicatie