X
Blogs -

Blogs | Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen

Klant aan het woord: DSM Food Specialties in Delft

Klant aan het woord: DSM Food Specialties in Delft

Dijkshoorn Euromovers hecht grote waarde aan de mening van de klanten. Alle klanten ontvangen na hun verhuizing een beoordelingsformulier waar ze hun feedback kunnen geven over de dienstverlening van Dijkshoorn Euromovers. De ontvangen feedback van de klanten wordt verwerkt door een extern klantbeoordelingssysteem; klantenvertellen. In onderstaand artikel is onze klant Prashant Gupta, werkzaam bij DSM Food Specialties B.V. in Delft aan het woord over de samenwerking met Dijkshoorn Euromovers.

Klant aan het woord:

“Mijn naam is Prashant Gupta . Ik ben werkzaam bij DSM Food Specialties B.V.in Delft, in de functie van Program Manager Site Governance”.

Wat doet Dijkshoorn voor u?

“Dijkshoorn Euromovers is al vele jaren onze vaste partner voor de interne - en project verhuizingen. Ze komen om de week bij ons langs om interne kleine verhuizingen uit te voeren. Echter ben ik met Dijkshoorn Euromovers op een andere manier in contact gekomen. Ik ben als direct verantwoordelijke betrokken geweest bij de verhuizing van inventaris en meubilair van drie verdiepingen van Staf en medewerkers van DSM uit het Fleming House naar onze gerenoveerde huidige locatie in het Beijerink Center gebouw. Op onze vorige locatie op het terrein van DSM in Delft, het Fleming House, moesten er 3 verdiepingen met inventaris, bedrijfsrestaurant en kantoormeubilair verhuisd worden, 800 meter verderop naar onze huidige locatie in het gebouw van het Beijerink Center. Dijkshoorn Euromovers heeft dit verhuisproject afgelopen februari in een week tijd uitgevoerd. In Juni komt Dijkshoorn Euromovers weer een grote verhuizingen uitvoeren, dan zullen zij het restant van de kantoorinventaris uit het Fleming House halen en in het magazijn van DSM voor hergebruik opslaan. “

Hoe ervaart u de samenwerking met Dijkshoorn Euromovers?

“Heel prettig. Deskundig en professioneel. Voor dit verhuisproject had ik al goede ervaring met de verhuizers van Dijkshoorn Euromovers. Ze zijn er klantvriendelijk en behulpzaam. Ook is Dijkshoorn Euromovers erg flexibel. Wij hadden minder werk verwacht in onze laatste grote verhuizing, uiteindelijk was het voor Dijkshoorn Euromovers geen probleem om alsnog extra mensen in te zetten, flexibiliteit was hierbij erg prettig. DSM is een biotechnologisch bedrijf. Een groot bedrijf, streng met vele veiligheidsvoorschriften. De verhuizers van Dijkshoorn Euromovers hebben zich hier ten alle tijden aan de voorwaarden gesteld in de werkvergunning gehouden. O.a. een lange broek, lange mouwen en veiligheidsschoenen, alles was in orde! De jongens werken keihard. Zo moest er een zware brandkast verhuisd worden, ik had verwacht dat dit erg moeilijk zou zijn, maar uiteindelijk was dit een fluitje van een cent. Ook hebben wij kunstwerken door Dijkshoorn laten verhuizen. De kunstwerken zijn netjes ingepakt en verhuisd. Ook erg belangrijk is de relatie met de accountmanager Hans Schumacher. Als Dijkshoorn werkzaamheden voor DSM moet uitvoeren komt hij altijd even langs om te bekijken wat er moet gebeuren. Ik wil Dijkshoorn iedereen aanraden!”

Deel dit artikel:

Theme picker

Andere blogs

Theme picker

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.

Offerte op maat

Prijsindicatie