X
Blogs -

Blogs | Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen

Onze projectmanager regelt uw bedrijfsverhuizing

Onze projectmanager regelt uw bedrijfsverhuizing

Dijkshoorn-Euromovers: Uw verhuisfirma

Euromovers Nederland bv maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisfirma's in heel Europa, de Verenigde Staten, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd, zodat ook bij uw bedrijf in de buurt een Euromover verhuisfirma te vinden is.

Bundeling van expertises

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent dit dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen. Met Euromovers is er altijd een bedrijf dat uw lokale situatie kent. Vanzelfsprekend zijn Euromovers Erkende Verhuizers. Verhuist u naar het buitenland? Dan heeft u met Euromovers een hele zorg minder. Door het internationale netwerk staan wij u, waar dan ook ter wereld, bij met onze lokale experts.

Onze unieke formule Het selectiebeleid van Euromovers is er op gericht dat de activiteiten en specialiteiten van de individuele groepsleden complementair aan elkaar zijn. Hierdoor is een unieke formule ontstaan met een potentieel dat aan alle mogelijke wensen van de klanten voldoet. Dit maakt Euromovers tot een partner bij uitstek voor omvangrijke "corporate accounts'.

Euromovers, uw partner voor elke bedrijfsverhuizing.

Een bedrijfsverhuizing is een groot project. Aandacht voor elk detail en goede coördinatie is belangrijk. Wij plannen alles nauwkeurig en zorgen voor een zorgeloze afhandeling. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf of overheidsinstelling probleemloos wordt verhuisd. Euromovers leden hebben ervaring met complexe verhuizingen en voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Het grote voordeel van Euromovers is dat leden altijd kunnen terugvallen op hun netwerk, in binnen- en buitenland. Wij werken samen en komen zo nooit capaciteit tekort. Voor bijzondere situaties heeft elk lid direct de beschikking over de expertise van collega's. Hierdoor kennen onze leden ook elke lokale situatie en adviseren zij u hier graag over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing!

Bedrijfsverhuizing met Euromovers

Bedrijfsverhuizingen moeten snel en nauwkeurig verlopen. Daarom zetten wij bij complexe en grotere bedrijfsverhuizingen altijd een vaste projectmanager in. Deze zal samen met u het gehele verhuistraject doorlopen en u adviseren over de beste aanpak. Door het grote netwerk van Euromovers kan elke verhuizer bij bijzondere situaties terugvallen op de expertise van collega's.

Onze projectmanager regelt uw bedrijfsverhuizing

Projectmanagers helpen u met de planning en begeleiden u tijdens de verhuizing. Ook zorgen zij na afloop voor een goede nazorg. De projectmanager van uw zakelijke verhuizing zorgt voor:

  • De afstemming met leveranciers, bouwondernemers etc;
  • Het bepalen van de looproutes tijdens de verhuizing;
  • De kamerinrichting van het nieuwe pand;
  • Het schoon opleveren van het nieuw te betrekken pand;
  • Het schoon opleveren van het oude pand na verhuizing.
Deel dit artikel:

Theme picker

Andere blogs

Theme picker

10

Quirina Kolff

Super verhuisbedrijf! 100% Aanrader! Perfekte communicatie, professioneel, vriendelijk, stipt. Inpakken en leeghalen in 3 uur gedaan door 4 topkerels. Ik kijk uit naar de aankomst van mijn spullen in de USA. Bedankt Dijkshoorn Euromovers jullie zijn top!!! 5 Sterren bedrijf.

Offerte op maat

Prijsindicatie