X
FAIM plus -

FAIM plus | Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen

De kernwaarden van ons bedrijf zijn betrouwbaarheid in service, kennis en ervaring en zorg voor onze klanten. Kwaliteit staat bij Dijkshoorn Euromovers hoog in het vaandel.

De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Erkend Project Verhuizer (EPV).  Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en de veiligheid gegarandeerd door VCA*. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.  Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal.

Offerte op maat

Prijsindicatie

FAIM plus

FAIM plus

FAIM (FIDI Accredited International Movers) en FAIMplus-certificeringen zijn de hoogste kwalificaties die te behalen zijn binnen de branche van internationale verhuizers. Deze certificaten garanderen de klant optimale kwaliteit. Zowel ten aanzien van het eindproduct als ten aanzien van het proces van de verhuizing. Het FAIM-programma is volledig toegespitst op internationaal en intercontinentaal verhuizen en gaat verder dan wereldwijd geaccepteerde ISO-standaarden. Het behandelt alle aspecten van de internationale verhuisonderneming. Zowel op financiële-, operationele-, management- als milieuaspecten wordt zeer streng gecontroleerd. Het FAIMplus programma gaat verder dan het standaard FAIM-programma en wordt gekoppeld aan een ISO-certificering. De standaard ligt hoger, de eisen zijn zwaarder. Dijkshoorn Euromovers is in het bezit van het FAIMplus certificaat. De verhuizer wordt periodiek, onafhankelijk en objectief getoetst op deze uitgebreide kwaliteitsstandaarden. De audits worden uitgevoerd door Ernst & Young. Het certificaat is een voorwaarde voor het FIDI-lidmaatschap.

Lidmaatschappen

Om uw en onze belangen goed te behartigen in binnen- en buitenland, is Dijkshoorn Euromovers lid van een aantal organisaties

OEV – Organisatie voor Erkende Verhuizers 
FIDI - Fédération Internationale des Deménageurs Internationaux 
FEDEMAC - Federation of European Movers Associations 
IAM – International Association of Movers